Eva Gómez

Iniciatives i projectes d'una cantautora polifacètica.

 

CONTACTE:

info@evagomez.com

 

 

EGOSTUDIO-GRABACIONES

www.egostudio-grabaciones.com

 

"Egostudio-Grabaciones és una modesta estació de treball des de la qual treballe els meus temes: em dedique a la composició, cree, toque, cante, experimente, grave, faig produccions, compartisc i aprenc constantment. A més dels meus propis projectes com cantautora també realitze treballs per a altres artistes i projectes teatrals, educatius... Una extensa i variada carpeta de treballs com a mostra en la pròpia web del meu estudi: www.egostudio-grabaciones.com

 

        

 

________________________________________________

 

 

Tallers de Veu (tècnica vocal aplicada al cant)

conéixer la nostra veu i saber com utilitzar-la

 

"Una metodologia d'ensenyament pròpia desenvolupada arrel dels més de vint-i-cint anys de professió com a cantant de diferents estils i formacions. Des de la relaxació i comprensió del nostre propi cos i la nostra capacitat vocal i respiratòria fins a la dicció, posada en escena i interpretació."

 

  

 

_________________________________________________

 

 

Tallers de guitarra moderna

iniciació i perfeccionament

 

"Des de l'any 2010 organitze senzills i divertits tallers de guitarra per a xiquets i xiquetes, però també per a joves i adults. Una manera fàcil d'introduir-se en el bonic món de la guitarra o perfeccionar les nocions bàsiques."

 

      

 

_________________________________________________

 

Tallers de baix elèctric

iniciació i perfeccionament

 

"El baix com un instrument comprensible per a tots els públics; molt recomanable per a xiquets i xiquetes de totes les edats. Mètode molt intuitiu. Tablatura amb iniciació al solfeig (si es desitja)... Per a començar o perfeccionar les nocions bàsiques."

 

 

_________________________________________________

 

 

Tallers de música i tecnologia

Sonorització i introducció al home studio

 

"Què és un HOME-STUDIO? Com es grava una maqueta? Com es grava un disc?... Com se sonoritza un concert? Què necessitem i que tenim que saber?".

 

 

_________________________________________________

 

RODAMONS TEATRE

 

"Des de l'any 2006 he treballat eventualment amb el grup músic-teatral Rodamons Teatre a nivell de tecnologia de so i també en la part artística. Actualment, a més d'encarregar-me de part important de les seues gravacions a l'estudi de gravació i postproducció de so, també estic involucrada activament en les seues actuacions amb els següents instruments: guitarres, baix elèctric, guitarró valencià, bouzouki, mandolina, saz, veus i tot tipus d'instruments de corda polsada."

 

 

RODAMONS TEATRE

Foto: Javier González

_________________________________________________

 

         POESIA

 

"De tant en tant, participe en events de poesia com a poeta eventual... Qui no vol ser poeta? Des de sempre he escrit lletres sense música. En projecte, a llarg termini, està un poemari amb totes les lletres que tinc escrites i totes les que vaig escrivint que, si no són cançons, són o seran poemes!."

 

 

_________________________________________________

 

         EGOSPHERE

        http://myspace.com/egospheremusic

 

 

"Egosphere és un projecte personal d'experimentació res ambiciós que porte a terme en solitari des de fa algun temps. És una manera d'expressar diferent (en principi instrumental) amb idees compositives resoltes gairebé a mode d'improvisació.

Usant com a clara base sonora la guitarra elèctrica, la intenció principal és intentar barrejar i compaginar instruments de corda purament acústics amb altres explícitament elèctrics, fent ús també d'una certa electrònica de programació i efectes.
"

 

 

 

 

  Copyright ©  2005 -2019  -    evagomez.com   Reservados todos los derechos.