Més iniciatives i projectes

 

 

EGOSTUDIO-GRABACIONES

www.egostudio-grabaciones.com

 

"Egostudio-Grabaciones és una modesta estació de treball des de la qual treballe els meus temes: em dedique a la composició, cree, toque, cante, grave, faig produccions, comparteix i aprenc constantment. A més dels meus propis projectes com cantautora realitze treballs per a altres artistes i tot tipus d'experimentació sonora i musical."

_________________________________________________

 

Tallers de Guitarra (acústica i elèctrica)

iniciació i perfeccionament

 

"Des de fa un temps organitze senzills i divertits tallers de guitarra per a xiquets i xiquetes, però també per a joves i adults. Una manera fàcil d'introduir-se en el bonic món de la guitarra o perfeccionar les nocions bàsiques."

 

_________________________________________________

 

Tallers de Baix elèctric

iniciació i perfeccionament

 

"El baix com un instrument fàcilment comprensible per a tots els públics. Tablatura amb iniciació al solfeig... Per a començar o perfeccionar les nocions bàsiques."

 

_________________________________________________

 

Tallers de música i tecnologia

Sonorització i introducció al home studio

 

"Què és un HOME-STUDIO? Com es grava una maqueta? Com es grava un disc?... Com se sonoritza un concert? Què necessitem i que tenim que saber?".

 

_________________________________________________

 

          EGOSPHERE

        http://myspace.com/egospheremusic

 

"Egosphere és un projecte personal res ambiciós que porte a terme en solitari des de fa algun temps. És una manera d'expressar diferent (en principi instrumental) amb idees compositives resoltes gairebé a mode d'improvisació.

Usant com a clara base sonora la guitarra elèctrica, la intenció principal és intentar barrejar i compaginar instruments de corda purament acústics amb altres explícitament elèctrics, fent ús també d'una certa electrònica de programació i efectes.
"

 

 

  Copyright ©  2005 -2014 -    evagomez.com   Reservados todos los derechos.