BETXÍ

Auditori Teatre Municipal                                                                                                                                                                            dijous, 13 de desembre 2012

Fotografia: L. Miñarro / M. Carceller

            Homenatge a JOAN FUSTER                

 

 

    

 

Una dona i una guitarra van ser partíceps de nou l'homenatge a Joan Fuster, en aquesta ocasió a Betxí, organitzat per ACPV i Castelló Per la Llengua al magnífic Teatre Municipal d'aquesta localitat castellonenca.

 

L'acte va ser de nou molt emotiu. Emocionant també tornar a veure el vídeo de l'aplec de l'any 1982 a Castelló i recordar la figura de Joan Fuster en aquells dies.

Escoltar la "criatura dolcíssima" en la veu i la música de Lluís Llach amb imatges evocadores, història de la nostra cultura.

 

Els aforismes, magistralment llegits pels col·laboradors i col·laboradores, van ser altra vegada motiu de somriure i reafirmació per part de tots i totes. Així com les anècdotes més gracioses i representatives de la seua vida i la seua manera de mirar-la de front, sense complexes.

 

  

 

Durant el mini-concert que vaig oferir, l'acústica fou immillorable. Era d'esperar donat el lloc acollidor i ben acondicionat. Però també el públic ho va ser. Hi havia una cosa especial i familiar a l'ambient. Una mena de calma i tranquilitat que em va fer sentir molt a gust i feliç.

 

  

 

M'agradaria donar les gràcies a Castelló per la Llengua i sobretot, a ACPV per comptar amb mi per als dos actes d'homenatge a Joan Fuster als quals he participat.

També vulguera resaltar el treball professional i agradable per part del personal del Teatre Municipal de Betxí.

 

Agraiments també a l'Ajuntament de Betxí.

 

De veritat que va ser una vesprada bonica i enriquidora.  Fins l'altra. Moltes gràcies!!!

 

www.evagomez.com

 

 

Copyright © 2005 -2013  evagomez.com  -  Reservados todos los derechos.