Instruments de corda

 

 

 

"A més de tocar la guitarra des dels 12 anys i d'haver treballat com a guitarrista elèctrica en el passat, m'he interessat els últims anys per estudiar altres instruments que m'aporten nova sonoritat i una extensa visió de la història, la tradició i la didàctica del món de les cordes: Buzuki, mandolina, Saz o Baglama, Rabab afganès.

 

La guitarra flamenca segueix sent la meua modesta meta i el meu objectiu és superar-me en esta matèria en funció de les meues necessitats com a cantautora, bàsicament.

La guitarra acústica continua sent imprescindible. Per la seua sonoritat i versatilitat a l'hora de tocar, gravar o compondre sempre m'ha semblat ideal. La Jumbo J1 de Alhambra és la que ara mateix acapara meus somnis.

La guitarra elèctrica sempre ha format part de la meua vida artística i professional. Actualment, no és un so imprescindible dins de les meues gravacions com a cantautora, i menys encara en els directes. Tot i això és un element fonamental per aplicar-lo a altres projectes.

El baix elèctric és un altre instrument apreciat al meu estudi com a complement d'enregistraments i element fonamental per comprendre harmonies i arranjaments en general."

 

  Copyright © 2005 -2014  -  evagomez.com   Reservados todos los derechos.