Tornar a INICI

 

                   

                     

                       Auditori Municipal d'Almenara. Dilluns, 23 de setembre de 2013.

CONCERT PRESENTACIÓ:  ENTRE LA TERRA I EL CEL

 

 

 

                                                                                                                               

Amb temps i molta il·lusió vam preparar un concert presentació del nou disc al meu poble: Almenara.

La Regidoria de Cultura va voler comptar amb mi per a formar part d'una nit especial de cultura valenciana plena d'actes i esdeveniments d'arrel, la qual començaria pels carrers més emblemàtics de la població i anant cap a l'Auditori Municipal, de manera apoteòsica, amb dolçaines i tabals donaria pas al concert.

 

Entre la terra i el cel; ha estat creixent a marxa ràpida per ser oferit al públic no solament en directe, sinó també en format CD. No podia ser d'altra manera... Tenia que existir físicament el disc d'un projecte que preten empatitzar amb la gent i formar part d'una societat real, senzilla, propera. Una societat i unes persones preocupades pel seu entorn, les seues vides. Les vides dels seus veïns.

 

Deu de les dotze cançons que formen el disc van ser elegides per al directe.

 

* La instrumentació: veu, guitarra i buzuki...

* En companyia del violí, la viola de roda, el caixó i el ibo "trisound" de Laura Miñarro.

 

I per fi, amb dolçor i creant especial espectació, Margarida Mateos va presentar-nos... I les llums van brillar com en poques ocasions hem tingut el plaer de contemplar. I amb la cançó "Dona" vam començar l'espectacle!!!

 

 

"Cançó a la Marjal":  http://www.youtube.com/watch?v=Bqopustr54g

 

 

 Imatges de Pere Hormigos

 

 

 

  

   Imatges de Pere Hormigos

 

                      

     

 Imatges de Marta Barelles Gómez

 

 

      

Imatge de Pere Hormigos (foto públic)

Imatge de Jordi Vizcaíno (foto escenari)

 

 

 

En aquesta ocasió tal vegada sobren les paraules per expresar el que vam sentir dalt l'escenari, per això la present crònica no compta amb les habituals explicacions que sovint m'agrada escriure acompanyant a les fotografies. Simplement va ser una experiència meravellosa que no oblidarem mai. Tinc la sensació de compartir la mateixa vibració amb la gent que es va apropar a l'Auditori Municipal en plenes Festes d'Almenara 2013.

 

Imatge de Pere Hormigos

 

 

Sens dubte, va ser un privilegi poder mostrar ENTRE LA TERRA I EL CEL a un escenari tan gran. L'Auditori Municipal és l'escenari del meu  poble i vaig tindre l'oportunitat de mostrar-me tal qual soc davant la gent del meu poble: amics i amigues, persones conegudes; properes i no tant... Amb èxit; amb somriures i alegria constant. Amb empatia i solidaritat... I això sí que és verdaderament gran.

 

Imatge de Rosa Villanueva

 

------------------------------------------------------

   

* Vull mostrar el meu agraïment a totes les persones que van gaudir aquella nit del concert a l'auditori. Va ser inoblidable, de veritat. A més, moltes persones van volen emportar-se a casa el CD d'ENTRE LA TERRA I EL CEL. I el més important és que vam compartir una estona agradable de comunicació interactiva, en valencià i amb un llenguatge comú i universal: LA MÚSICA.

  Moltes gràcies a tothom!!! 

 

* AGRAÏMENTS ESPECIALS

  - A totes i tots els assistents, ja no sols per la assitència; sinó pel respecte i la simpatia constants.

  - A les persones que no van poder vindre al concert i que també ens han felicitat pel concert efusivament.

  -  Pel recoltzament abans, durant i/o després del concert:  Julián Mateos, Francesc Bargall, Pere Hormigos, Margarida Mateos

  -  Per les fotografies aportades i/o pel recoltzament personal:  Pere Hormigos, Marta Barelles, Rosa Villanueva, Jordi Vizcaíno

 

www.evagomez.com

 

Copyright © 2005 -2017  evagomez.com  -  Reservados todos los derechos.