Febrer 2014

- L'estrena del videoclip EL MEU POBLE, cançó amb la qual obri el disc "Entre la Terra i el Cel", va ser tot un èxit divendres dia 7 de febrer. La projecció va ser d'interés de molts veïns d'Almenara que van voler apropar-se al Centre Municipal de Cultura Paulo Freire per veure a pantalla gran el clip autoproduït a Egostudio-Grabaciones.

 

Desembre 2013

- El Diari Crònica comenta, a la seua edició de desembre, l'actuació participativa a l'acte d'agraïment a Julián Ruiz per la donació de més de 9.000 llibres a la Biblioteca Pública Municipal d'Almenara.

 

Novembre 2013

- Continuem les jornades d'enregistrament del videoclip al poble d'Almenara. En breu notícies.

Octubre 2013

- A finals d'octubre comencem la gravació del primer videoclip del nou disc. El treball serà produït per EGOSTUDIO-GRABACIONES.

- El Diari Crònica del mes d'octubre es fa ressò de la presentació del nou disc, ENTRE LA TERRA I EL CEL, a les Festes d'Almenara 2013.

 

Setembre 2013

- Per fi tenim a les mans la producció discogràfica finalitzada... ENTRE LA TERRA I EL CEL. La producció musical ha estat a càrrec de mi mateixa i de Laura Miñarro, també a càrrec de: violí, viola de roda, percussions i veus. Egostudio-Grabaciones s'encarrega de la producció executiva, sent també la seu habitual de tot el treball tècnic a l'estudi de gravació i disseny gràfic-artístic.

Si voleu aconseguir una còpia d'aquest treball ja podeu escriure un correu a: info@evagomez.com

Juliol 2013

- Comença el compte enrere per acabar d'enregistrar i produïr ENTRE LA TERRA I EL CEL, disc amb cançons emblemàtiques d'Eva i que es presentarà amb importants perspectives a les Festes d'Almenara el proper mes de setembre.

Juny 2013

- Es presentat amb gran èxit LLUM A L'ABISME DEL MÓN (una mirada les cançons i poemes més esperançadors de l'holocaust), al Molí d'Arròs d'Almenara, inaugurant l'exposició fotogràfica "Auschwitz, horror y muerte" de Julián Negredo.

      

Maig 2013

- Acabant de preparar un personal monogràfic musical sobre l'Holocaust que serà presentat en solitari i en directe al Molí d'Arròs d'Almenara el 7 de juny de 2013, inaugurant l'exposició fotogràfica "Auschwitz, horror y muerte" de Julián Negredo.

 

Febrer 2013

- Eva participarà durant el que queda d'aquest curs 2013 al CEIP d'Almenara impartint classes de música moderna als alumnes de 5é i 6é. Els instruments elegits són el baix i la guitarra (elèctrica i acústica). Amb la coordinació i l'ajuda del mestre de música del centre, Lluís Granell, es durà a terme un projecte novedós, divertit, interessant i sobre tot, didàctic.

- El FESTIMOR 2013, festival de música en valencià del Camp de Morvedre, comptarà amb la presència d'Eva al seu escenari junt al grup Tardor i el cantautor Andreu Valor.

 

Gener 2013

- Eva oferirà un avanç dels que són els seus dos projectes discogràfics: "Entre la Terra i el Cel" i "El Cel i les Formes del Vent" a la Tasca EL CAU d'Almenara la nit del divendres 8 de febrer.

- Pròxima estrena del concert didàctic SER CANTAUTORA: això de fer cançons, el dimarts 22 de gener per als alumnes de 2n Cicle de Primària del CEIP d'Almenara.

 

 - Continua l'enregistrament del pròxim disc: ENTRE LA TERRA I EL CEL. Des de ja comuniquem que serà un treball senzill, sense massa "floritures". No hi haurà cap col·laboració a nivell musical, a excepció de Laura Miñarro que, com sempre, es farà càrrec de les percussions, violí, viola de roda i qui sap què més. (Més informacions en breu).

 

Desembre 2012

- Entrevista per a la revista digital SONS DE XALOC a la mateixa Marjal d'Almenara per a parlar de projectes de futur i altres coses. Podeu llegir-la ací:  http://sonsdexaloc.com/eva-gomez2/

 

- Participació musical d'Eva en HOMENATGE A JOAN FUSTER a Betxí, Castelló. L'acte es durà a terme el dijous 13, a l'Auditori Teatre d'aquesta localitat.

     

Novembre 2012

- Participació musical d'Eva en HOMENATGE A JOAN FUSTER a Almenara, Castelló. L'acte es durà a terme el divendres 16, al Saló d'Actes Paulo Freire.

   

Octubre 2012

- Eva graba en los Jardins de Vivers de València un mini-reportatge per a Canal 9 que s'emitrà en NOTÍCIES NOU migdia. "Els Nostres Músics" és un espai que dóna a conèixer músics valencians en temps de notícies, horari de màxima audiència.

- El concert del dia 21 a FNAC València va ser tot un èxit amb ple total de la sala.

Setembre 2012

 

- Eva ha estat seleccionada per participar en el cicle "Lo 100 de la SGAE", cent artistes a nivell nacional amb disc autoeditat que presentaran les seves cançons a les sales de concerts dels centres FNAC.

- En breu es faran públiques, a través de YouTube, algunes de les cançons maquetades per al projecte EL CEL I LES FORMES DEL VENT. Aquests temes són versions inèdites d'algunes de les obres que formaran part del CD.

 

 

Agost 2012

 

- Versió del tema "Andar" de la cantautora Cecilia, enregistrat i penjat al canal YouTube a mode de petit homenatge.

 

 

Març 2012

 

- Enregistrament i difusió per la xarxa d'un nou tema inèdit: "Dona".


- Com ja és habitual, Eva formarà part del nou Programa de Difusió Cultural 2012 de la Diputació de València (SARC). Així doncs, alguns ajuntaments de la província de València podran contractar els seus concerts a través d'aquest programa difusiu.

 

Febrer 2012

 

- Enregistrament i difusió por la xarxa d'un nou tema inèdit: "Veu i paraula". Cançó a mode de protesta contra les retallades a l'educació i las injustes càrregues policials viscudes a València al llarg d'aquest mes.

 

 

Setembre 2011

 

- Anunciem el proper concert programat per al 5 de noviembre a Bèlgida, València. Més info: www.belgida.es

 

 

Julio 2011

 

Un vídeo improvisat a base d'imatges dures y crítiques il·lustren a YouTube la cançó de "Nord Llunyà".

 

 

 

Mayo 2011

 

Eva prepara una proposta didàctica dedicada a la cançó d'autor orientada a col·legis, instituts i biblioteques. En breu més informació.

 

 

Marzo 2011

 

La cançó "Es ahora (la hora del planeta)", està entre les cinc finalistes de MÚSICOS POR EL PLANETA. Esta convocatòria ha estat portada a terme per WWF España com a campanya de concienciació ecològica i mediambiental.

 

 

Septiembre 2010

 

 

El Cel i Les Formes del Vent es va forjant des del passat mes d'abril.
Principalment, estem preparant la posada en escena dels directes,
acabant algunes peces i gravant una maqueta que en breu, esperem
que es converteixi en un més que digne treball de música d'autor en valencià

Abril 2010

 

Comença l'enregistrament de la maqueta que servirà de fase prèvia selectiva per un nou treball discogràfic que començarà oficialment a gravarse a finals d'aquest any.


Gener 2010

 

El diari La Rodalia, ofereix este mes de gener, a la seua primera pàgina de cultura, un reportaje del concert presentació a Almenara, realitzat el passat 19 de desembre.

 

http://www.larodaliadigital.com/public/index.php?articulo=3778&seccio=0&subseccio=2

 

A més, part del concert i una interessant entrevista van ser enregistrades per a emetre un reportatge televisiu al programa Poble a Poble de La Plana Baixa TV.

 

_____________________

 

Octubre 2009

 

Como en este año 2009, Eva formará parte de nuevo del Programa de Difusión Cultural 2010 de la Diputación de Valencia (SARC). Así pues, los ayuntamientos de la provincia de Valencia podrán contratar sus conciertos a través de este interesante programa difusivo.

 

Julio 2009

 

Eva prepara la grabación de su primer video-clip que verá la luz en los próximos meses.

 

En breve, más noticias en cuanto a su canción protagonista.

 

Mayo 2009

 

La canción Suhad elegida para ser música principal de un programa documental temático acerca de la integración de la mujer inmigrante en la provincia de Castellón. El trabajo ha sido elaborado por Singular Producciones y ha sido realizado para diversas televisiones y emitido en diversas franjas horarias.

 

 

Abril 2009

 

Disponible en versión digital y papel la entrevista de "El personatge d'abril" de La Rodalia. Entrevista completa en el siguiente enlace:

http://www.larodaliadigital.com/public/index.php?seccio=3&subseccio=0&articulo=1827

 

 

Marzo 2009

 

Eva será el personaje del mes de abril en el periódico comarcal de La Plana Baixa, La Rodalia. Además de su publicación en prensa escrita y digital, la entrevista será grabada para emitirla en La Plana Baixa TV.

 

 

Febrero 2009

 

* Setmana de les Dones, Turís.

Eva presentará el disco en la Setmana de les Dones de Turís.

La actuación será exclusivamente para las mujeres de la localidad

y será afrontada a modo de concierto didáctico y charla social,

tomando como punto de partida los derechos de la mujer.

 

* Entrevista para la Plana Baixa TV

Una breve pero intensa entrevista concedida en Almenara para la

TV oficial de Comarca de la Plana Baixa.

 

* NUEVO DISCO "Código de Barras" ya a la venta

El nuevo disco ya está disponible desde el 2 de febrero.

 

 

 

 

Enero 2009

 

¡¡¡El NUEVO DISCO, ya en fábrica!!!

 

 

Diciembre 2008

 

El primer concierto presentación del nuevo disco CÓDIGO DE BARRAS, será en la Casa de Cultura de Xirivella, (Valencia) el jueves 19 de febrero a las 22:15 h.

 

 

abril 2008

 

Por fin damos a conocer las intervenciones musicales del próximo disco que se llamará CÓDIGO DE BARRAS.

 

como productoras

 

Eva Gómez: voz, guitarra flamenca, acústica, eléctrica, bajo, buzuki irlandés, saz turco, melódica, armónica, piano, cuica, programaciones y voces.

 

Laura Miñarro: violín, zanfona, cajón, cántaros, darbuka turco, bongos, shakers, crótalos, programaciones y voces.

 

como colaboradoras

 

Eva Domingo: darbuka egipcio, riq y otras percusiones

Irene Mira: trompeta

Blanca Miralles: violonchelo

Nuria Arnau: idelóloga y letrista en un tema

 

* El innegable retraso del proyecto ha hecho que sea realmente imposible contar con la colaboración de algunos amigos más.

 

 

noviembre 2007

 

 

Eva y su música...

por fin en MySpace

 

www.myspace.com/evagomezmusica

 

Nos andamos preparando para ir promocionando el nuevo disco y ya era hora de crear un MySpace para ponernos un poco las pilas y llegar a más gente en la red.

 

El esperado nuevo trabajo de estudio se dejará ver y escuchar muy pronto. En breve se darán a conocer el íntimo abanico de colaboradores y músicos que lo han hecho posible.

 

 

 


 

n o v i e m b r e  2 0 0 6

 

Editado ya el CD promocional conmemorativo de la pasada edición del Narciso Festival de Cantautores, celebrada en Puerto Sagunto, en el que Eva incluye su canción Suhad.

 

 

s e p t i e m b r e  2 0 0 6

 

Después del verano, Eva y sus colaboradores, siguen recluidos en la grabación-producción de un disco que contendrá ritmos muy personales y armonías de aires muy variopintos.

 

Todo tipo de instrumentación experimental primará en este trabajo como primicia, importando sonidos de diversas culturas y países; pero siempre haciéndose valer de una visión personal y diferente.

 

La grabación se está forjando íntegramente en Egostudio-Grabaciones, el estudio de grabación que la propia autora posee. Esto hace que el proceso sea más lento, delicado y de una coherente prudencia que se rinde a la objetividad técnica y artística simultáneamente.

 

Sois muchos los que estáis esperando impacientes que este trabajo vea la luz. Pronto será recompensada vuestra grata espera.

 

 

 

m a y o  2 0 0 6

 

 

Eva, junto a su compañera de batallas, Laura Miñarro  (violín, zanfona y percusión) ha sido seleccionada para participar en los Circuitos de Música Injuve 2006.

 

(Finalmente, por problemas de disponibilidad, pasan a ocupar el digno lugar de "reserva")

 

 

a b r i l  2 0 0 6

 

 

El Ayuntamiento de Sagunto y L'Espai DINA, preparan la edición del disco conmemorativo de la 6ª Edició Narciso Festival de Cantautors 2005, en el que Eva incluirá una

de sus canciones, por haber sido una de los seis finalistas.

 

 

 

Eva fue una de l@s seis finalistas del V Certamen Abril

para Vivir de Granada 2006. Visita la galería de fotos

para ver imágenes su visión personal del certamen.

 

 

m a r z o  2 0 0 6

 

 

Eva semifinalista en el V CERTAMEN ABRIL PARA VIVIR.

 

La semifinal será el lunes 24 de abril, en la Plaza de las Pasiegas a las 20:00 h. Serán quince los semifinalistas, pudiendo quedar como finalistas tan solo seis de ellos.

 

"Antojos de recordarte" y "Suhad" son los temas que Eva interpretará en esta edición del Certamen/Encuentro de Granada.

 

 

e n e r o 2 0 0 6

 

 

Pronto se darán a conocer los músicos, ideólogos, colaboradores y otros seres fantásticos que ayudarán a Eva en el nacimiento de su esperado primer disco oficial.

 

Adelantamos que, de momento, la grabación se está forjando íntegramente en "egostudio-grabaciones" y la producción, aunque dirigida por la propia autora, evidentemente contará también con las genuinas ideas de los mismos músicos acompañantes y alguien más.

 

El proyecto empezará a cobrar vida propia a finales de marzo, y albergará entre doce y quince canciones.

 

 

d i c i e m b r e 2 0 0 5

 

 

Miércoles, 14 de diciembre Eva estará en RADIO NOU por la mañana, en el programa "Ara per Ara", a las 11:10 h.

 

Podréis disfrutar de una entrevista y de algunos temas en directo a voz y guitarra con vuestro aparato de radio o en escucha ON-LINE en la web de RADIO NOU abajo enlazada.

 

Esperamos que esta vez, se eviten las deficiencias de sonido que lamentablemente, hubieron en las grabaciones de radio que se efectuaron el día 24 de nov. en la estación de metro Torrent y que se emiten el día después de cada concierto en "Sí Radio" como promoción, a las 15:00 h., aproximadamente.

 

 

Podéis consultar el cartel completo de los conciertos en estos enlaces. También podéis escuchar on-line los resúmenes de "SÍ RADIO" a las 15:00 h.

 

 

n o v i e m b r e  2 0 0 5

 

Eva cantará sus canciones en las estaciones de

METRO DE VALENCIA

 

 

Tras ser seleccionada en el "Certamen de Música i Artistes

al Metro" Eva actuará en siete ocasiones junto a otros músicos de diversas disciplinas artísticas en las estaciones de TORRENT; FACULTATS; TÚRIA; ÀNGEL GUIMERÀ; MISLATA y COLÓN, durante noviembre y diciembre.

 

En esta ocasión, los compañeros de cartel de Eva serán:

TRENCACLOSQUES, El Día Después y Big Sax Quartet.

 

 

- para los conciertos ver agenda -

 

 


 

octubre 2005

 

 

Eva se encuentra seleccionada como finalista

entre los seis cantautores que participarán en la

"VI Edició Narciso Festival de Cantautors 2005"

 

 

Los demás finalistas compañeros de cartel son: Sango,

Viva Tirado, Jordi Camarasa, Marcos Abad y Niñamala.

 

Los conciertos conmemorativos del festival, serán en el Centro Cívico de Puerto Sagunto, a finales de diciembre.

 

 


 

julio 2005

 

Eva prepara una serie de interesantes conciertos junto al cantautor murciano Juan Carlos Lax.

 

 


abril / mayo 2005

"Abril para Vivir 2005"

Eva en concierto en la plaza Alonso Cano de Granada.

 

- Eva participará en los conciertos conmemorativos del "3er Aniversario de cantautoresdelmundo.com". Los conciertos se llevarán a cabo en Madrid, durante el mes de mayo y Eva compartirá escenario con el cantautor Antonio de Pinto, en la Sala Barbieri, día 24.

 

- El cantautor catalán Jordi Lligadas colabora con Eva en la producción de "Dónde habrán ido los besos" y graba los adornos de guitarra flamenca de esta canción para el disco conmemorativo del "XI Certamen Internacional de Jóvenes Cantautores" que, próximamente editará la Excma. Diputación Provincial de Burgos.


febrero/marzo 2005

Eva Gómez resultó elegida en las fases previas del "IV Encuentro Intergeneracional de Cantautores de Granada 2005", para la Ruta de Cantautores que se realizará en "Abril para Vivir" el martes 19 de abril. - El concierto tendrá lugar en la Plaza Alonso Cano de Granada -.


Enero 2005

Eva participará en el "IV Encuentro Intergeneracional de Cantautores de Granada", que se realizará en "La Tertulia" los días 4 y 5 de febrero.